Terug naar vestigingen

Jan van Goyen apotheek

Bericht van
Uw apotheker
Welkom bij de Jan van Goyen Apotheek, de apotheek die gevestigd is in het tuinpaviljoen op het terrein van het Medisch Centrum Jan van Goyen.

U bent bij ons van harte welkom voor al uw zelfzorgmiddelen en geneesmiddelen op recept. Wij werken nauw samen met huisartsen en specialisten van verschillende klinieken en instellingen voor medisch specialistische zorg, waaronder het Medisch Centrum Jan van Goyen en diverse medische klinieken in de omtrek van de apotheek. Aarzelt u niet om een bezoek aan onze knusse apotheek te brengen. Bij ons zijn de lijnen kort en krijgt u de aandacht die u nodig heeft.

Voor een uitgebreid persoonlijk gesprek over uw medicatie kunt u terecht bij de apotheker. Indien nodig kan dit gesprek plaatsvinden in een aparte spreekruimte om uw privacy volledig te kunnen garanderen. De werking, bijwerkingen, gebruiksinstructies en leefgewoonten die van belang zijn voor het slagen van uw behandeling met medicijnen zullen in dit gesprek aan bod komen. De apotheker zal vervolgens beoordelen welke wijzingen aan uw medische behandelaren moeten worden doorgegeven (huisarts en specialist) en zal u hiervan vooraf op de hoogte stellen. Wenst u een gesprek met de apotheker? De apothekersassistenten plannen graag een gesprek voor u in!

Wij kijken uit naar een persoonlijke kennismaking met u!


Openings
Tijden

maandag t/m vrijdag van 8.30 - 17.00 uur

maandagavond geopend gedurende het avondspreekuur van enkele specialisten

gelieve vooraf telefonisch te informeren of u bij ons terecht kunt indien u geen vaste cliënt bent

bezorging van geneesmiddelen alleen op afspraak mogelijk

Contact
Gegevens

Jan van Goyenkade 1
1075 HN Amsterdam

T 020 891 27 28

F 020 891 27 29

E apotheek@jvg.nl