Terug naar vestigingen

Lairesse apotheek

Bericht van
Uw apotheker

Welkom bij de Lairesse apotheek

De Lairesse apotheek is een apotheek waar reguliere en alternatieve medicatie hand in hand gaan. Voor al uw vragen over medicijngebruik kunt u bij het apotheekteam terecht.

Op deze website vindt u onder andere informatie over uw apotheek, ziektebeelden, genees-en hulpmiddelen en zorgthema’s. De informatie die in uw apotheek beschikbaar is, is hiermee ook in uw eigen omgeving te bekijken. Maar uw apotheekteam blijft uiteraard altijd beschikbaar om u met kennis en ervaring bij te staan als u daar behoefte aan heeft.

Daarnaast kunt u via de website online recepten aanvragen via onze herhaalservice. Wij zorgen er dan voor dat uw medicijnen voor u klaar liggen.

Voor een persoonlijk medicijngesprek bent u ook welkom in onze apotheek. Hiervoor hebben wij een aparte spreekkamer om uw privacy volledig te kunnen garanderen. Tijdens het medicijngesprek bespreekt de apotheker samen met u, en indien nodig met de huisarts, uw medicijnen en het gebruik daarvan. Het inloopspreekuur van de apotheker is op maandag, dinsdag en vrijdag van 14.00 tot 15.00u. Ook voor overige vragen kunt u terecht bij de apotheker. 

OPENINGS
TIJDEN

Maandag t/m vrijdag van 08.30 - 18.00 uur

Zaterdag van 10.00 - 17.00 uur

Contact
Gegevens

De Lairessestraat 40 HS
1071 PB Amsterdam
T: 0206621022
F: 0206713660
E: info@delairesseapotheek.nl