« Terug naar vorige pagina

Over ons

Lairesse apotheek

Lairesse apotheek heeft de inrichting van het pand in Amsterdam zuid aangegrepen om haar opvattingen over de functie van een apotheek tot uitdrukking te brengen. Deze omvat twee opmerkelijke punten. Allereerst beschouwt ze de reguliere medicijnen en de alternatieve geneesmiddelen als volstrekt gelijkwaardig. Daarnaast beschouwt ze de apotheek niet alleen als verkooppunt, maar ook als een semi-publieke ruimte waarin bezoekers zich kunnen informeren.

Onze dienstverlening stemmen we af op uw persoonlijke situatie en behoefte. Heeft u behoefte aan een uitgebreid persoonlijk gesprek over uw medicatie, dan kunt u terecht bij de apotheker. Indien nodig kan dit gesprek plaatsvinden in een aparte spreekruimte om uw privacy volledig te kunnen garanderen. De werking, bijwerkingen, gebruiksinstructies en leefgewoonten die van belang zijn voor het slagen van uw behandeling met medicijnen zullen in dit gesprek aan bod komen. Voor advies over zelfzorgmiddelen, huidverzorgingsproducten, alternatieve geneesmiddelen of voedingssupplementen kunt u terecht bij onze assistentes. Onze kennis en dienstverlening gaat verder dan de zorg rondom uw medicatie, het gaat om de beleving van een optimale gezondheid en die is voor iedereen anders.

Wij kijken uit naar een persoonlijke kennismaking om u beter te leren kennen en te ondersteunen bij het bereiken van uw persoonlijke gezondheidsdoelen.

Medewerkers

Hanneke Meijer, beherend apotheker (BIG 89918932917)

Annemarie A.A., apothekersassistente

Melek T., apothekersassistente

Marloes, apothekersassistente

Monique A.A., apothekersassistente

Melanie, apothekersassistente

Petra, apothekersassistente

Mascha, apothekersassistente

Sofie, apotheekmedewerkster

Quentin, bezorger

Aandacht voor uw privacy

Volgens de wet zijn er rechten en plichten, zowel voor u als patiƫnt als voor de apotheker als zorgverlener. Deze rechten en plichten zijn opgesteld om goede farmaceutische zorg te kunnen garanderen, en gaan onder andere over het waarborgen van uw privacy in de apotheek. Wist u bijvoorbeeld dat u recht heeft op een gesprek onder vier ogen als u het vervelend vindt om over lastige zaken te praten aan de balie? Hiervoor heeft onze Apotheek een aparte spreekruimte beschikbaar.
Maar de privacywetgeving gaat ook over de verwerking van uw persoonsgegevens in een medisch dossier. Als apotheek zijn wij namelijk verplicht om informatie op te slaan die van belang is voor uw behandeling. Uiteraard is dit medische dossier goed beveiligd en zijn er over de verwerking en verstrekking van deze gegevens richtlijnen opgesteld die wij zeer serieus nemen en opgenomen hebben in onze werkwijze en protocollen.